Tag: marsida xhaferllari

Xhaferllari, Gjykata Kushtetuese shpall emrin e saj në listën zyrtare

Marsida Xhaferllari është tashmë ‘de facto’ anëtare e Gjykatës Kushtetuese. Në faqen zyrtare të Gjykatës Kushtetuese, e cila prej kohësh ka qenë jashtë funksionit,...

Nuk ka ende zyrë dhe shofer, Arta Vorpsi e vendosur: Kam...

Përplasja e KED me Presidentin e Republikës ka sjellë atë që dy anëtare të zgjedhura njëra nga KED (Arta Vorpsi) dhe tjetra (Marsida Xhaferllari)...

Përplasjet/Vorpsi dhe Xhaferllari paraqiten të dyja në Gjykatën Kushtetuese

Një ditë pas dekretimit nga Presidenti i Republikës Ilir Meta, Marsida Xhaferllari i është drejtuar mëngjesin e sotëm Gjykatës Kushtetuese. Por nga ana tjetër, si...

Presidenti Meta: Kreu i KED, veprime mafioze, e dinë edhe...

Presidenti Ilir Meta tha se Kuvendi duhet të komunikojë me Presidentin në lidhje me ceremoninë e betimit të anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese, pasi vetëm...