Tag: ledina mandija

Ledina Mandija: Ligji i ri i pronave nuk zgjidh problemin e...

Ligji i ri i pronave, në këndvështrimin e qeverisë shqiptare, do të zgjidhë një nga plagët më të dhimbshme dhe të debatuara në historinë...

Fitorja e Mandisë ndaj Kryeministrit Rama, gjyqtarja iu referua edhe GJEDNJ

Ish-zv/kryeministrja Ledina Mandija ka fituar gjyqin ndaj Kryeministrit ndërkohë që gjykata administrative i është referuar edhe Gjykatës së Drehtave të Njeriut për të arritur...

Ish zv/kryeministrja Ledina Mandija rrezon ne gjykate Kryeministrin Rama

Ish-zv/kryeministrja Ledina Mandija fitoi gjyqin ndaj Kryeministrit Edi Rama për shkarkim të padrejtë nga detyra. Mandija ishte drejtuese e Avokaturës së Shtetit në vitin...

Mandija: Situata alarmante, vetingu në politikë do pastrojë parlametin nga figura...

Intervistë e Ledina Mandija, ish-Avokate e Shtetit, ish-zëvendëskryeministre e qeverisë se dalë nga marrëveshja mes PD dhe PS në zgjedhjet elektorale të vitit 2017...

Ledina Mandija: Ju rrëfej ditët e mia si zëvendëskryeministre

Ledina Mandija rrëfen muajt intensivë në qeveri, pengesat që hasi qysh ditët e para nga pala tjetër, përpjekjet për t’u garantuar qytetarëve zgjedhje të lira...

Zv/kryeministrja Ledina Mandija, takime me zyrtarë të Lartë të BE...

Zëvendëskryeministrja Ledina Mandija, në cilësinë e drejtueses së Task Forcës për zgjedhjet parlamentare 2017, zhvilloi takim me kërkesën e tij me z. Claus Neukirch,...

Blerja e energjisë, Mandija bën transparent votimin e ministrave teknike, ku...

Zyra e zëvendëskryeministres Mandija garanton miratimin e çdo projektvendimi të Këshillit të Ministrave që është përputhje me Kushtetutën dhe ligjin, njofoi sot zyra e...

Task Force, plan operacional për 25 qershorin, numer te posaçem per...

Task Force që drejtohet nga zv/kryeministrja Ledina Mandija ka gati planin operacional per masat gjate dites se zgjedhjeve. Në mbledhjen e pestë, Task-Forca diskutoi sipas...

Mandija mbledh task-forcën, takimi i katërt për zgjedhjet

Sot u zhvillua mbledhja e katërt e Task-Forcës e cila diskutoi sipas rendit të ditës dërguar anëtarëve të saj dhe pjesëmarrësve në të nderkohe...