Tag: komisionet

VIDEO/“Mi nxirr pak shalët”, çfarë s’u pa nga bëmat e deputetëve...

Maxhoranca dhe opozita parlamentare në dy muaj të punës së tyre onlinë, për shkak të Pandemisë së Covid-19 miratuan dhjetra projektligje, akte, vendime, marrëveshje...

FOTO/Mediat ‘pengohen’ të transmetojnë mbledhjen e komisioneve, i gjobitin para Kuvendit

Me siguri e keni vënë re që kur ka mbledhje të komisioneve apo protesta, makinat e mediave qëndrojnë para Kuvendit për të transmetuar gjithçka...