Tag: eneber hoxha

BLLOKU/ Vdekjet ne Bllok dhe frika qe vinte pas. Nisi me...

Mjeku personal i Ever Hoxhës, Isuf Kalo në librin e tij “Blloku” i botuar nga UETPress ka rrëfyer mitet dhe përgojimet në kohën e...