Tag: elektorale

AXHENDA/Nga vlerësimi për ministrat te ndryshimi i kryesisë dhe sekretarëve, çfarë...

Socialistët do të mbledhin sot Asamblenë Kombëtare, e dalë nga kongresi i 29 shkurtit, nga ku do të zgjidhet kryesia dhe sekretariati i ri...

Raporti i Task Forcës: Mijëra punësime elektorale u bënë gjatë periudhës...

Në mbledhjen e pestë të Task Forcës, të mbajtur një ditë me parë, është diskutuar rreth punësimeve të bëra nga institucionet shtetërore, ministritë si...

Tiranë, Task Forca zbulon dhjetëra punësime elektorale në Ujësjellës

Zyra e zv.Kryeministres ka zbuluar dhjetëra punësime të paligjshme në shoqërinë Ujësjellës Knalizime sh.a. Tiranë. Drejtuesit e Task-Forcës ka referuar në Prokurorinë e Përgjithshme informacionin...

FOTO/ Ja policia gjatë mbledhjes në shtabet elektorale

Ish-kryeministri Sali Berisha, ka publikuar një foto në profilin e tij në facebook. Në foto shfaqet një polic i veshur me uniformë dhe ndodhet në...