Tag: drogr

Me drogën gati për ta shitur, kapet i riu në Tiranë

Vijojnë goditjet e veprimtarisë kriminale të shpërndarjes së lëndëve narkotike në doza të vogla në afërsi të lokaleve dhe ambjenteve publike. Në pranga 1...