Tag: Berati

U masakrua dhe u la në rrugë nga klienti francez, mbërrin...

Ka mbërritur në Shqipëri trupi i 37 vjeçares nga Berati Brunilda Kovaçi, e cila u gjend e vrarë më datë 24 dhjetor në afërsi...

FOTO/ Temperaturat e larta, la cili qytet shënoi kulmin ditën e...

Duket se Berati e ka marrë sot kryesimin për vendin ku u shënua edhe temperatura më e lartë e kësaj të shtune. “Temperatura e çastit...