Tag: xeni

Rrëfehet Armina Mevlani: Pushimet e mia me Shkëlzenin dhe planet për...

Sapo ka nisur vera dhe të gjithë jem duke planifikuar se ku do të bëjmë pushime. Pavarsisht punëve të shumta që një blogere mund të...