Tag: sardelet

Zëri i Amerikës: Tregtia e sardeleve në Shqipëri po lulëzon gjatë...

Ndërsa pandemia e koronavirusit dhe bllokimet që rezultojnë në të gjithë Evropën kanë qenë shkatërruese për shumë biznese, industria e sardeleve në Shqipëri po...