Tag: rrezarta

Olsi tregoi versionin se u helmuan nga mangalli, reagojnë prindërit e...

Edhe pse Olsiani, u përmend dhe rrëfeu ngjarjen e rëndë ne të cilën humbi jetën bashkëshortja e tij, Rezarta, prindërit e kësajte fundit nuk...