Tag: rrethohet

“Policia sot do të rrethojë Teatrin Kombëtar”, thirrja e artistëve: Nuk...

Ditën e sotme është planifikuar që Teatri të rrethohet nga policë. Në sheshin mes Ministrisë së Brendshme dhe Teatrit Kombëtar pritet të zhvillohet ceremonia...

VIDEO-LIVE/Policia rrethon Teatrin Kombëtar

Edhe pse artistët e kanë gdhirë dhe kanë qëndruar që prej të enjtes natë ditë duke mbrojtur godinën, policia ka rrethuar Teatrin duke formuar...