Tag: rrethet

EMRAT/Në Elbasan, Kukës dhe Fier, zbardhet votimi i KLP për drejtimin...

Këshilli i Lartë i Prokurorisë miraton emërimet e përkohshme të drejtuesve të Prokurorisë në rrethe. Mesohet se Këshilli i Lartë i Prokurorisë votoi prokuroren Rita...

Habit Veliaj: Mos hajdeni nga rrethet për të shkatërruar Tiranën

Erion Veliaj njihet dhe për "sulmet" pavend që iu bën qytetarëve, ndonëse tenton të duket sikur i zgjidh hallet dhe problemet e tyre. Nga Kombibati,...