Tag: Riatdhesim

“Shanset për azil janë zero”, riatdhesohen 36 shqiptarë

Në aeroportin “Nënë Tereza”, Rinas janë riatdhesuar sot 36 shtetas shqiptarë me avion ‘charter’. Ata u deportuan nga Franca, Holanda dhe Belgjika. Shtetasit e riatdhesuar shkelën...

Shkelën rregullat e qëndrimit në Francë dhe Belgjikë, riatdhesohen 31 shqiptarë

31 shtetas shqiptar janë rikthyer sërish në Shqipëri. Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e djeshme. Në aeroportin "Nënë Tereza" nga Franca dhe Belgjika janë rikthyer 31...