Tag: Parku fotovoltaik ne karavasta

Tenderi per parkun fotovoltaik, e pergaditi BERZH dhe shpetoi nga komisionet...

Përmbyllet  tenderi i parë për energjinë diellore në Shqipëri ku u përzgjodh fituese kompania franceze e energjisë së rinovueshme Voltalia duke konsoliduar kështu sigurimin...