Tag: mode

FOTO/Këtë herë jo në shoqërinë e binjakëve, Bora Zemani prezanton emisionin...

Pas përfundimit të emisionit "Treshat", Bora Zemani duket se nuk do te jetë në shoqërinë e binjakëve në emisionin e ri. Moderatorja do të prezantojë...

FOTO/Niset për event jashtë shtetit, Arminës i ndodh ajo që nuk...

Armina Mevlani është ndër blogeret më të dëgjuara në Shqipëri, por së fundmi suksesi i saj është shtrirë dhe në vende të tjera. Ajo...