Tag: Luljeta bozo

Flet sërish inxhinierja Bozo: Auditimi i banesave me njerëz me eksperiencë,...

Luljeta Bozo eshte kthyer në qendër të vëmendjes vetem per shkak të ekspertizës së saj lidhur me ndërtimet në Shqipëri. Në një dalje sot për...

Rama pret inxhinieren Bozo në zyrë, çfarë i kërkon kryeministri

Kryeministri Edi Rama ka thirrur sot në zyrën e tij, inxhinieren Luljeta Bozo, të cilës i kërkoi ndihmë për fazën e ekspertimit të godinave...

Nga se vjen paniku për tërmetet? Inxhinierja Bozo tregon disa detaje...

Vëmendjen do ta përqëndrojmë sërish tek tërmetet pasi eshte me rëndësi që njerëzit të informohen lidhur me kete fenonem. Inxhinierja shume e dashur tashme, Luljeta...

Ing. Luljeta Bozo, gruaja që njohëm pas tërmetit

Nga Blerina Gjoka Jam duke inspektuar një shkollë, pastaj do të shikoj shtëpitë e disa miqve të mi dhe në orën 3.00 më keni në...