Tag: keshilli i ministrave

Qeveria së shpejti bën ndryshime në spitale, ndërrohen shefat e shërbimeve

Shefat e shërbimeve në strukturat spitalore universitare tani do të ndërrohen. Qeveria ka miratuar para pak ditësh edhe disa nga kriteret e përzgjedhjes dhe...

Bashkia e Tiranës nuk ndalet, merr në pronësi të saj dhe...

Një vendim i Këshillit të ministrave i kalon rreth 25 mijë m2 tokë  Bashkisë Tiranë, sipërfaqe që i përket Gardës së Republikës. Sipërfaqja është në...

Krijimi i operatorit të kujdesit shëndetësor/Projekt vendimi çon drejt centralizimit të...

Goditje fatale per Sistemin Shendetesor me reperkusione te thella organizative, funksionale, financiare edhe korruptive. Këshilli i Ministrave do të kalojë një Projekt Vendim për...