Tag: kanine

Rrëshqitje gurësh në një restorant në Kaninë, dyshohet për një të...

Rrëshqitje gurësh në një restorant në Kaninë, dyshohet për një të lënduar. Gurët kanë rënë brenda ambientit të një lokali, ku qëndronte dhe qytetari. Ai...