Tag: Fenomen

Po formohet në Jon, çfarë është “medicane” që pritet të godasë...

Ndryshimi i papritur i motit me fenomene dhe përkufizime pothuajse të papara për Greqinë mund te sjellin dukuri si ciklone. Por gjasat janë që uraganit...

Çfarë do të ndodhë sot në orën 20:45, fenomeni i rrallë...

Sonte në darkë Hëna fillon një vallëzim kozmik me tre planete dhe një yll. Do të duket gjithçka. Një lojë kozmike kukafshehti do të jetë...