Tag: drejtesi per djalin tone

VIDEO/ Shqiptarët me parrullën “Drejtësi për djalin tonë”, protestojnë në Tiranë...

Në sheshin përpara Piramidës në Tiranë po protestohet nga një grup qytetarësh dhe përfaqësues të shoqërisë civile, për vdekjen e Florenc Beqirit në një...