Tag: disneyland

Parku gjigand i Disneyland në kërkim të princave dhe princeshave, kriteret...

Disneyland Paris është duke kërkuar për princa dhe princesha të reja për t'i punësuar në park gjatë verës. Parku gjigand ka nevojë për 50 njerëz...