Tag: cilesia

FOTO/”Rezultatet e PISA zbuluan gjendjen katastrofike të arsimit”, Ish-deputeti: Shqipëria në...

Ne nuk gezojmë një reputacion të mirë përsa i perket cilësisë së arsimit. PISA, me publikimin e rezultateve të Programit për Vlerësim Ndërkombëtar të...

“Fuqia e nivelit tjetër”, Ja pse Galaxy Note10 nuk është thjesht...

Telefoni më i përfolur i verës që lamë pas, Galaxy Note10, nuk është thjesht një smartphone. Është një telekomandë lojrash, një studio filmike, një...

“Shpenzimet dhe jeta moderne po na kushton ne dhe planetit”

Nga Annabelle Williams/ The Times Njëqind vjet më parë shefi i Ford Motor Company tronditi botën e biznesit kur papritur dyfishoi pagat e punonjësve të...