Tag: burrat

Kryeministri këshillon: Për muhabet zgjidhni gjithmonë burrat, por nëse doni punë...

Kryeministri Edi Rama është përqëndruar tek fuqizimi i gruas në vend, andaj qe me formimin e qeverisë e deri tek gjërat më të thjeshta,...

STUDIMI/Burrat që martohen me gra të zgjuara jetojnë më gjatë

Studimet e reja zbulojnë se të martohesh me një grua të zgjuar  të zgjat jetën dhe të bën më të lumtur. Profesor Lawrence Whalley, profesor...

Detektivi privat ka zbuluar dhjetëra raste: Këto janë shenjat që burrat...

David King, një detektiv privat, ka ndërmarr një mision: të informojë të gjitha gratë për shenjat që tregojnë se burri i tyre po i...

Ja në çfarë moshe burrat tradhtojnë më shumë gratë e tyre

Kur bëhet fjalë për tradhtitë bashkëshortore shpesh njerëzit kanë në mendje pamjen e një djaloshi të ri, të fortë dhe seksi. Ndonëse kjo mund të...

GRAFIKU/ Ja profesionet ku gratë paguhen më shumë se burrat në...

Në Shqipëri gratë mesatarisht paguhen 6.3% më pak sesa burrat, por ka edhe disa sektorë, ku femrat rezultojnë më të paguara se meshkujt. INSTAT ka...