Tag: Berati ne normalitet

FOTO GALERI/ Osumi tërhiqet, Berati i kthehet normalitetit nën rrezet e...

Berati është një ndër qarqet që preket çdo vit nga përmbytjet dhe lumi Osum nuk e kurseu as dy ditë më parë një vërshim...