Tag: amandamentet

“Formula e PS për Kodin Zgjedhor”, reagon PD: Edi Rama mashtroi...

Partia Demokratike reagon zyrtarisht pas publikimit te draftit te PS lidhur me propozimet per Keshillin Politik. Amendamentet e propozuara nga PS parashikojnë hapjen 100%...

Zbardhet drafti i ndryshmeve në Kodin Penal: Kush thyen karantinën 3-...

Zbardhet drafti i propozimeve për ndryshime në Kodin Penal për personat që thyejnë rregullat dhe urdhrat e vendosura gjatë situatës së pandemisë COVID-19. DRONI.al zbardh...

Doli kundër Ballës në Komisionin e Jashtëm, Bushati propozon amendime të...

Teksa një ditë më parë, doli kundër socialistëve në Komisionin e Jashtëm, sot ish-ministri Bushati ka dorëzuar Amendimet e tij, te cilat bazohen në...