Tag: truri

10 mënyrat më të mira për të rritur nivelet e dopaminës...

Dopamina është një element i rëndësishëm kimik në tru që ka shumë funksione pozitive. Lidhet me  motivimin, kujtesën, vëmendjen dhe madje rregullimin e lëvizjeve...

ALARMI & TABELAT/ Po ikën truri nga Shqipëria, rritet pesha e...

Shqipëria është një ndër vendet e Europës që ka përqindjen më ta lartë të popullsisë të grupmoshës 15-64 vjeç me arsim fillor dhe për...