Tag: Tragjedia ne Tirane

Grate besonin ne nje sekt fetar, vajza kishte dite qe kishte...

Mësohet emrat e gruas dhe vajzes qe u gjeten të pajeta në banesë. Ato jane Zhaneta Josifi 56-vjeç, dhe Anisa Josifi, 30-vjeç, ndërsa Blerta...