Tag: taksa progresive

“Taksa progresive është e pandershme”, Tabaku: Barrierë për mjekët, inxhinierët, ekspertët

Ish-deputetja demokrate, Jorida Tabaku, shkruan në ‘Facebook’ se mjekët, infermierët, inxhinierët, specialistët e programimit, ekspertët dhe bankierët mbajnë mbi supe peshën më të madhe...