Tag: suela musta

TE PLOTA/Anëtarja e AMA propozon paketë lehtësuese për televizionet, median e...

Anëtarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA), Suela Musta i propozoi sot Bordit të këtij institucioni, një paketë lehtësuese për televizionet, median e shkruar...

Anetarja e AMA, Musta vlereson gazetaret e terrenit por ende mungon...

Një lule tipike e Ditës së verës, në emisionin e Rudina Magjistarit, si simbolikë falenderimi dhe mirënjohje për punën dhe misionin e vështirë të...

Nuk ka prova, lirohet gazetarja Musta

Gjykata e Elbasanit ka vendosur të lirojë gazetaren Suela Musta e arrestuar nga policia gjatë operacionit të koduar ‘Krasta’. Ka qenë kërkesa e prokurorisë që...

Shoqatat e gazetarëve në krah të Mustës, sfond politik në arrestimin...

Shoqata e gazatrëve ka kërkuar lirimin e koleges së tyre Suela Musta, që është dhe anëtare e AMA-s. Gazetarja është arrestuar gjatë ditës së...