Tag: reformsa zgjedhore

“Nuk ka amnisti për Damian Gjiknurin dhe këdo që ka vjedhur...

Pas rreth një viti nga djegia e mandateve, politika gjeti dje dakordësinë për reformën zgjedhore, tashmë edhe me veton e Partisë Demokratike. Një ditë pas...