Tag: ndihme per permbytjet

PËRMBYTJET/ Lihen mënjanë ndasitë, Serbia dhe Mali i Zi i ofrojnë...

Ndihmat e para për Shqipërinë, që po përballet me përmbytje të rënda erdhën nga Kosova, por ditën e sotme edhe Mali i Zi me...