Tag: Mjeku i durresit

Mjeku nga Durresi: Mbaja doreza dhe maska por u infektova

Beqir Gelaj, mjek infeksionist në Spitalin e Durrësit është një prej mjekëve të parë që është infektuar me coronavirus në vendin tonë. Ai tregon se...