Tag: komisioni europia

FOTO/Zbardhen shifrat e sakta për tërmetin, sa është donacioni dhe huaja

Komisioni Europian ka dhënë informacion lidhur me ndarjen e angazhimit prej 1.15 miliardë euro, që Shqipëria përfitoi si mbështetje për rimëkëmbjen pas tërmetit. Sipas Komisionit,...