Tag: kartemonedhat

Gati kartëmonedha e re 10 mijë lekëshe, ky është vendimi që...

Banka e Shqipërisë miratoi dje në mbledhjen e Këshillit Mbikëqyrës vizatimet e kartëmonedhës së re 10.000 lekëshe dhe elementët e saj të sigurisë. Më herët...

FOTO GALERI/ Nëse kompanitë do të kenë kartëmonedhat e tyre

Artisti francez Jade Dalloul ka imagjinuar një të ardhme sikur kompanitë dhe korporatat do të bëheshin ndikuese të mëdha dhe të nisnin të kishin...