Tag: italli

Shënohet rasti i parë me koronavirus në Greqi, rëndohet bilanci në...

Koronavirusi është shndërruar tashmë në një rrezik serioz për të gjithë Europën, ku së fundi është shënuar dhe rasti i parë në Greqi. Mediat greke...