Tag: Fran Tuci

Vellai i kryetarit te Bashkise, Fushe Arrez, arrestohet si fermer droge

Albert (Arben) Tuci ,vëllai i kryetarit të Bashkisë Fushë -Arrez z.Fran Tuci, u arrestua nga policia me akuzën për kultivim dhe trafik droge. “Tashmë është...

BISEDA E FSHETË/ Fushë Arrëz, shefi i zjarrfikësve vetëshpallet “mbret”

Fiks Fare iu rikthye problematikave në një nga shërbimet më jetikë; atij të mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi. Gjatë sezonit të verës, mijëra hektarë me...