Tag: flamur hoxha

MIMOZA HAJDARMATAJ/ Falemiderit kandidati i fisëm Flamur Hoxha

Miq, Dje dhe sot, në takime të mëdha dhe të zgjeruara, po mbyllet fushata si kudo, edhe në Kamëz e Paskuqan. Personalisht do doja të shpreh...