Tag: Buxheti i rindertimit

Qeveria ka alokuar vetem 20% te buxhetit te rindertimit

Ish deputetja, Jorida Tabaku i përgjigjet Ramës dhe publikon shkresën për vlerën e rindërtimit: Qeveria gënjen, janë alokuar vetëm 20% e vlerës së projektit...