Tag: Banda e aldo bares

TOP STORY/ Kur ze fill banda e Aldo Bares, cfare ndodhi...

Kjo godinë e rrënuar dhe e pushtuar nga bimësia, dikur ka qenë banesa dhe baza e gangsterit famëkeq lushnjar Artur Daja. Prej 22 vitesh...