Tag: autorizimi

“E treta e vërtetë”, Ilir Meta kërkon sërish sqarime nga Ditmir...

Vazhdon korrespodenca mes Presidenti të Republikës, Ilir Metës dhe ministrit të jashtëm, Ditmir Bushatit për autorizimin që do të mundësojë nisjen e negociatave për...