Tag: altin merizaj

Lëvizjet dhe dorëheqjet/Zbulohet kush komandohet si zv/drejtor i policisë Tiranë

Gati një javë pas dorëheqjes së zv/drejtorit të policisë së Tiranës, Arsen Sinomati, ka ardhur edhe zëvendësimi i tij. Altin Merizaj është komanduar përkohësisht në...