Tag: Alibrja naftetaret

Mashtrimi i qeverisë me naftëtarët e Ballshit: 800 punëtorët nuk morën...

800 punëtorët e naftes ne Ballsh nuk morën pagën e premtuar. Njerëzit në mes të 4 rrugëve, Rama paguan klientët dhe oligarkët, deklaroi ish...