Tag: akademia e shkencvave

Te gjithe kunder Akademise se Shkemcave

Nga Artan Fuga Se mos vetëm me Presidentin, dhe dekretin e tij ka probleme akademia e shkencave!!! Prej kohësh ajo përpëlitet me atë që qeveria e kryeministrit...

Kryetar i ASH apo kryetar i PSD? Gjinushi shpjegon pozicionin

Pas zgjedhjeve që u shoqëruan me debate, dhe pas emërimit të tij pranë Akademisë së Shkencave e cila u shoqërua me tensione, pati akuza...