Tag: 9 gusht

Horoskopi, 9 gusht 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Dashuria: Shikoni realitetin e fakteve dhe nëse nuk jeni mirë, ndryshoni drejtim. Dashuritë vijnë dhe shkojnë, insistimi do të ishte i gabuar, le të...