Tag: 27 te arrestuar

EMRI/Gjyqi për ‘Avdylajt’, humb ndjenjat njëri nga të arrestuarit

Në Gjykatën e Krimeve të Rënda po zhvillohet seanca për ‘Avdylajt’ dhe pjesën tjetër të të arrestuarve të operacionit të fundit nga policia ku...