Tag: zotaj

Ndodh në Fier, të burgosurit refuzojnë të qëndrojnë në një ambient...

Ngjarja e rende e ndodhur disa ditë më parë në Mallakastër ka tronditur opinionin publik dhe vijon të mbetet ende ne qender të vëmendjes. Ditën...