Tag: ZJARRET

HARTA/Këtu ka zjarre, më mirë mos shkoni, 15 vatra në...

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë shënuar 15 vatra zjarri në Berat, Shkodër, Tiranë, Vlorë, Durrës, Lezhë dhe Dibër. Në operacione...