Tag: Vjeshte 2017

VIDEO/ Ja pamjet e dështimit të “Vjeshtë 2017” – Makinat e...

Operacionet policore “Forca e Ligjit” dhe “Vjeshtë 2017”, kanë qenë të suksesshëm vetëm në statistika, pasi realitetit tregon të kundërtën. Duket se operacionet policore “Forca...

Fatmir Xhafajt i bien edhe gjethet e “Vjeshtë 2017” – Mjetet...

Një nga goditjet më të rëndësishme të aksionit policor të pagëzuar “Vjeshtë 2017” të Policisë së Shtetit dhe që më pas rezultoi një flluskë...