Tag: viktima 2

Koronavirusi/Viktima e dytë në Francë, shënohen disa raste të reja

Koronavirusi ka gjetur perhapje ne Evrope, ku rastet e fundit jane shenuar dhe prane kufijve tone. Sakaq, eshte shënuar sot një tjetër viktimë në Francë...