Tag: Vetting

Ankimimi i gjyqtarëve për ligjin e Vettingut, nis seanca në Kushtetuese

Në gjykatën Kushtetuese ka nisur seanca e shqyrtimit të ankimimit të bërë nga Shoqata dhe Unioni i gjyqtarëve për ligjin e Vettingut. Gjyqtarët pretendojnë se...

FOTO/ Mblidhet Kuvendi, pritet debat për organet e Vettingut dhe ndalimin...

Seanca plenare në Kuvendin e Shqipërisë sapo është mbledhur. Në mbledhjen e sotme priten debate të forta mes qeverisë dhe opozitës për aktin normativ...

Partia Demokratike paraqet relacionin: 6 pikat kyçe të organeve të Vettingut

Partia Demokratike ka paraqitur një relacion me 6 pika mbi strukturat administrative dhe klasifikimin e pagave për tre organet e rivlerësimit, Komisioni i Pavarur...